Toekomstige concurrent Max Verstappen? “Ik ben 17, ik ga me niet haasten” – RacexpressRacexpress

Toekomstige concurrent Max Verstappen? "Ik ben 17, ik ga me niet haasten"
Racexpress
Hoewel Lance Stroll pas 17 jaar oud is wordt zijn naam al regelmatig in verband gebracht met de Formule 1. De Canadees rijdt dit jaar in de Formule 3 en doet dit zeer goed. Door zijn goede financiële backing is hij een interessante optie voor meerdere ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Toekomstige concurrent Max Verstappen? “Ik ben 17, ik ga me niet haasten” – RacexpressRacexpress

Toekomstige concurrent Max Verstappen? "Ik ben 17, ik ga me niet haasten"
Racexpress
Hoewel Lance Stroll pas 17 jaar oud is wordt zijn naam al regelmatig in verband gebracht met de Formule 1. De Canadees rijdt dit jaar in de Formule 3 en doet dit zeer goed. Door zijn goede financiële backing is hij een interessante optie voor meerdere ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!