Button: “FIA meer open na brief GPDA” – Formule 1 nieuwsFormule 1 nieuws

Button: "FIA meer open na brief GPDA"
Formule 1 nieuws
Button is de langst actieve coureur in de Formule 1 op dit moment en hij tekende in maart een brief, samen met de voorzitter van de GPDA, Alexander Wurz, en Sebastian Vettel, waarbij zij openlijk de manier waarop de sport werd bestuurd aan de kaak ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Button: “FIA meer open na brief GPDA” – Formule 1 nieuwsFormule 1 nieuws

Button: "FIA meer open na brief GPDA"
Formule 1 nieuws
Button is de langst actieve coureur in de Formule 1 op dit moment en hij tekende in maart een brief, samen met de voorzitter van de GPDA, Alexander Wurz, en Sebastian Vettel, waarbij zij openlijk de manier waarop de sport werd bestuurd aan de kaak ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!