Machinist (19) is de Max Verstappen van het spoor – AD.nlAD.nl

Machinist (19) is de Max Verstappen van het spoor
AD.nl
De Max Verstappen van het spoor. Zo wordt Jos ook wel grappend door zijn collega's genoemd. ,,Soms word ik wel aangekeken als ik in uniform loop. Maar ik krijg altijd positieve reacties'', zegt hij. ,,Vroeger bestuurden mensen van mijn leeftijd ook wel ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Machinist (19) is de Max Verstappen van het spoor – AD.nlAD.nl

Machinist (19) is de Max Verstappen van het spoor
AD.nl
De Max Verstappen van het spoor. Zo wordt Jos ook wel grappend door zijn collega's genoemd. ,,Soms word ik wel aangekeken als ik in uniform loop. Maar ik krijg altijd positieve reacties'', zegt hij. ,,Vroeger bestuurden mensen van mijn leeftijd ook wel ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!