PREVIEW: Grand Prix van Italië


Na de oranje-invasie op Spa Francorchamps, nog maar één week geleden, staat voor aankomend weekend de Grand Prix van Italië op het programma. Alle ogen zijn natuurlijk gericht op Max Verstappen, die na de Belgische Grand Prix onder vuur ligt van menig Formule 1 criticus. Daarnaast wordt de strijd om de wereldtitel ook steeds relevanter. Lewis Hamilton en Nico Rosberg kunnen elkaar in de puntenstand niet afschudden. Ook de Ferraricoureurs liggen op Monza altijd onder een vergrootglas. Hoog tijd om vooruit te blikken op de Grand Prix van Italië! Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!