GP ITALIË: Uitslag Vrije Training 3


De derde vrije training is vandaag zonder al te gekke dingen verlopen. Verstappen kan wellicht een reprimande of een paar strafpunten verwachten wegens blokkeren van Rosberg, maar enkele minuten later gebeurde Max andersom hetzelfde toen Magnussen vergat ruimte te geven bij uitkomen Lesmo. Toch komt het Verstappen slecht uit, dit foutje, gezien de enorme aandacht die er bij de internationale pers is voor de discussie over Verstappens' defensietechnieken. Die discussie laaide gistermiddag op, toen bekend werd, dat Charlie Whiting Max Verstappen op het matje liet komen, de beelden van zijn ve Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!