Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

GP ITALIË: Uitslag Vrije Training 3

De derde vrije training is vandaag zonder al te gekke dingen verlopen. Verstappen kan wellicht een reprimande of een paar strafpunten verwachten wegens blokkeren van Rosberg, maar enkele minuten later gebeurde Max andersom hetzelfde toen Magnussen vergat ruimte te geven bij uitkomen Lesmo. Toch komt het Verstappen slecht uit, dit foutje, gezien de enorme aandacht die er bij de internationale pers is voor de discussie over Verstappens' defensietechnieken. Die discussie laaide gistermiddag op, toen bekend werd, dat Charlie Whiting Max Verstappen op het matje liet komen, de beelden van zijn ve Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *