Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Heineken in Italië

Heineken is dit weekend voor het eerst officieel hoofdsponsor van de grand-prix van Italië. Boegbeeld van de nieuwe Heineken champagne is drievoudig Formule 1-wereldkampioen Jackie Stewart. Daarnaast zijn ook de gridgirls dit weekend in Heineken-kleding te zien. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heineken in Italië

Heineken is dit weekend voor het eerst officieel hoofdsponsor van de grand-prix van Italië. Boegbeeld van de nieuwe Heineken champagne is drievoudig Formule 1-wereldkampioen Jackie Stewart. Daarnaast zijn ook de gridgirls dit weekend in Heineken-kleding te zien. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *