Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Vandoorne vervangt Button bij McLaren in 2017

McLaren heeft na de kwalificatie van de grand prix van Italie bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne volgend jaar voor het team zal rijden. Vandoorne zal de teamgenoot worden van Fernando Alonso. Jenson Button blijft de komende twee jaar als ambassadeur aan McLaren verbonden blijven. Dit betekent dat de wereldkampioen van 2009 volgend jaar geen grand-prix zal rijden. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vandoorne vervangt Button bij McLaren in 2017

McLaren heeft na de kwalificatie van de grand prix van Italie bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne volgend jaar voor het team zal rijden. Vandoorne zal de teamgenoot worden van Fernando Alonso. Jenson Button blijft de komende twee jaar als ambassadeur aan McLaren verbonden blijven. Dit betekent dat de wereldkampioen van 2009 volgend jaar geen grand-prix zal rijden. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vandoorne vervangt Button bij McLaren in 2017

McLaren heeft na de kwalificatie van de grand prix van Italie bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne volgend jaar voor het team zal rijden. Vandoorne zal de teamgenoot worden van Fernando Alonso. Jenson Button blijft de komende twee jaar als ambassadeur aan McLaren verbonden blijven. Dit betekent dat de wereldkampioen van 2009 volgend jaar geen grand-prix zal rijden. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *