Vandoorne vervangt Button bij McLaren in 2017


McLaren heeft na de kwalificatie van de grand prix van Italie bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne volgend jaar voor het team zal rijden. Vandoorne zal de teamgenoot worden van Fernando Alonso. Jenson Button blijft de komende twee jaar als ambassadeur aan McLaren verbonden blijven. Dit betekent dat de wereldkampioen van 2009 volgend jaar geen grand-prix zal rijden. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vandoorne vervangt Button bij McLaren in 2017


McLaren heeft na de kwalificatie van de grand prix van Italie bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne volgend jaar voor het team zal rijden. Vandoorne zal de teamgenoot worden van Fernando Alonso. Jenson Button blijft de komende twee jaar als ambassadeur aan McLaren verbonden blijven. Dit betekent dat de wereldkampioen van 2009 volgend jaar geen grand-prix zal rijden. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vandoorne vervangt Button bij McLaren in 2017


McLaren heeft na de kwalificatie van de grand prix van Italie bekend gemaakt dat Stoffel Vandoorne volgend jaar voor het team zal rijden. Vandoorne zal de teamgenoot worden van Fernando Alonso. Jenson Button blijft de komende twee jaar als ambassadeur aan McLaren verbonden blijven. Dit betekent dat de wereldkampioen van 2009 volgend jaar geen grand-prix zal rijden. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!