Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Stoffel Vandoorne wil Formule 1-ster Fernando Alonso verslaan: “Ik kan … – Racexpress


Racexpress

Stoffel Vandoorne wil Formule 1-ster Fernando Alonso verslaan: "Ik kan …
Racexpress
“Ik zie het als een voordeel om naast hem te debuteren”, aldus de 22-jarige voor het Belgische Sporza, “Alonso is een tweevoudig wereldkampioen en hij wordt gezien als een van de beste coureurs in de Formule 1. Ik kan bewijzen dat ik beter ben dan hem, …
De Vries over promotie Vandoorne: “Mooi dat hij de kans krijgt”Motorsport.com, Editie: Nederlands
Stoffel Vandoorne: “Alonso als teamgenoot is een voordeel, geen nadeel”F1journaal.be

alle 4 nieuwsartikelen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *