Hier, de nieuwe vriend van Max Verstappen – Autoblog.nl (Blog)Autoblog.nl (Blog)

Hier, de nieuwe vriend van Max Verstappen
Autoblog.nl (Blog)
Eind mei ging het uit tussen Max en Carlos. Even later gingen er geruchten dat Max iets had met ene Helmut M. Of zijn buurman, wie weet. Nu zou Daniel Ricciardo zijn 'vriend' zijn. En inderdaad vonden we op zijn Instagram-account een foto met de ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Hier, de nieuwe vriend van Max Verstappen – Autoblog.nl (Blog)Autoblog.nl (Blog)

Hier, de nieuwe vriend van Max Verstappen
Autoblog.nl (Blog)
Eind mei ging het uit tussen Max en Carlos. Even later gingen er geruchten dat Max iets had met ene Helmut M. Of zijn buurman, wie weet. Nu zou Daniel Ricciardo zijn 'vriend' zijn. En inderdaad vonden we op zijn Instagram-account een foto met de ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!