Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

“Lange runs erg goed” – Max Verstappen

Max Verstappen en Red Bull richtten zich vandaag vooral op de afstelling voor de race. Er werden veel lange runs gemaakt, Daniel Ricciardo maakte in de tweede vrije training niet eens een korte run. Verstappen deed dit wel maar werd door een virtual safety car gehinderd nadat Esteban Guttierez zijn Haas F1 bolide met technische problemen langs de kant zette. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Lange runs erg goed” – Max Verstappen

Max Verstappen en Red Bull richtten zich vandaag vooral op de afstelling voor de race. Er werden veel lange runs gemaakt, Daniel Ricciardo maakte in de tweede vrije training niet eens een korte run. Verstappen deed dit wel maar werd door een virtual safety car gehinderd nadat Esteban Guttierez zijn Haas F1 bolide met technische problemen langs de kant zette. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Lange runs erg goed” – Max Verstappen

Max Verstappen en Red Bull richtten zich vandaag vooral op de afstelling voor de race. Er werden veel lange runs gemaakt, Daniel Ricciardo maakte in de tweede vrije training niet eens een korte run. Verstappen deed dit wel maar werd door een virtual safety car gehinderd nadat Esteban Guttierez zijn Haas F1 bolide met technische problemen langs de kant zette. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Lange runs erg goed” – Max Verstappen

Max Verstappen en Red Bull richtten zich vandaag vooral op de afstelling voor de race. Er werden veel lange runs gemaakt, Daniel Ricciardo maakte in de tweede vrije training niet eens een korte run. Verstappen deed dit wel maar werd door een virtual safety car gehinderd nadat Esteban Guttierez zijn Haas F1 bolide met technische problemen langs de kant zette. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *