Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

GP USA – PROGRAMMA

Het Formule 1 seizoen nadert zijn einde. Na deze race staan Mexico, Brazilië en Abu Dhabi nog op het programma. Er is zeven uur tijdsverschil tussen Nederland en Austin, houdt daar dus rekening mee en zet de volgende tijden dus vast in je agenda. De genoemde tijden zijn de Nederlandse tijden. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GP USA – PROGRAMMA

Het Formule 1 seizoen nadert zijn einde. Na deze race staan Mexico, Brazilië en Abu Dhabi nog op het programma. Er is zeven uur tijdsverschil tussen Nederland en Austin, houdt daar dus rekening mee en zet de volgende tijden dus vast in je agenda. De genoemde tijden zijn de Nederlandse tijden. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *