Max Verstappen wil Ferrari verslaan tijdens GP Oostenrijk – Racingnews365Max Verstappen wil Ferrari verslaan tijdens GP Oostenrijk
Racingnews365
Dit weekend is er Max Verstappen veel aan gelegen om de finish in Oostenrijk te halen. Na twee uitvalbeurten hoopt de Nederlander op een beloning tijdens de thuisrace van Red Bull. Een podiumplaats zou daarbij een mooie opsteker zijn.Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Max Verstappen wil Ferrari verslaan tijdens GP Oostenrijk – Racingnews365Max Verstappen wil Ferrari verslaan tijdens GP Oostenrijk
Racingnews365
Dit weekend is er Max Verstappen veel aan gelegen om de finish in Oostenrijk te halen. Na twee uitvalbeurten hoopt de Nederlander op een beloning tijdens de thuisrace van Red Bull. Een podiumplaats zou daarbij een mooie opsteker zijn.Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!