Sky F1 over straf Vettel en wat verwacht Sky F1 van Max Verstappen in Oostenrijk? – RacexpressRacexpress

Sky F1 over straf Vettel en wat verwacht Sky F1 van Max Verstappen in Oostenrijk?
Racexpress
In het programma F1 Report van Sky Sport, gepresenteerd door Rachel Brooks blikken Mark Blundel en Marc Priestly vooruit op de Grand Prix van Oostenrijk. Tevens komt de discussie opnieuw op gang rond de zaak van het incident tussen Vettel en ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Sky F1 over straf Vettel en wat verwacht Sky F1 van Max Verstappen in Oostenrijk? – RacexpressRacexpress

Sky F1 over straf Vettel en wat verwacht Sky F1 van Max Verstappen in Oostenrijk?
Racexpress
In het programma F1 Report van Sky Sport, gepresenteerd door Rachel Brooks blikken Mark Blundel en Marc Priestly vooruit op de Grand Prix van Oostenrijk. Tevens komt de discussie opnieuw op gang rond de zaak van het incident tussen Vettel en ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!