De filosofie van racelijnen in Formule 1: Wat werkt wanneer beter en waarom? – GPblog.com NederlandGPblog.com Nederland

De filosofie van racelijnen in Formule 1: Wat werkt wanneer beter en waarom?
GPblog.com Nederland
Chain Bear F1 staat erom bekend dat hij vrij complexe termen en typische F1-fenomenen haarfijn en vaak begrijpelijker uitlegt. Dit keer waagt de Brit zich aan het uitleggen van racelijnen die coureurs nemen. Het lijkt allemaal best voor de hand liggend ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De filosofie van racelijnen in Formule 1: Wat werkt wanneer beter en waarom? – GPblog.com NederlandGPblog.com Nederland

De filosofie van racelijnen in Formule 1: Wat werkt wanneer beter en waarom?
GPblog.com Nederland
Chain Bear F1 staat erom bekend dat hij vrij complexe termen en typische F1-fenomenen haarfijn en vaak begrijpelijker uitlegt. Dit keer waagt de Brit zich aan het uitleggen van racelijnen die coureurs nemen. Het lijkt allemaal best voor de hand liggend ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!