Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

‘FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech’

FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech. Hier maakt het medium Diario Sport melding van. Barcelona heeft onder Xavi Hernández de opwaartse lijn te pakken, maar de Catalanen realiseren zich dat er een kwaliteitsinjectie nodig is voor structureel herstel. Door financiële problemen richt de clubleiding zich met name op (potentiële) topspelers die geen […]

The post ‘FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech’

FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech. Hier maakt het medium Diario Sport melding van. Barcelona heeft onder Xavi Hernández de opwaartse lijn te pakken, maar de Catalanen realiseren zich dat er een kwaliteitsinjectie nodig is voor structureel herstel. Door financiële problemen richt de clubleiding zich met name op (potentiële) topspelers die geen […]

The post ‘FC Barcelona overweegt door te pakken voor Hakim Ziyech’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *